Popinstituut

Muziekblog – Muziek, Festivals & meer

Take That komt naar Nederland

| Geen reacties

Het duurt nog eventjes, maar de Britse muziekgroep Take That komt op 7 oktober 2015 een optreden geven in het Amsterdamse Ziggodome. Het is inmiddels al 4 jaar geleden dat de Britse band voor het laatst een tour heeft gedaan, maar nu is het dan eindelijk weer zover. Ook binnen Nederland heeft de band nog steeds veel trouwe fans.

Welke nummers worden er ten gehore gebracht?

Naast oude hits zullen er ook een aantal nieuwe nummers ten gehore worden gebracht door de Britse popgroep. Nog steeds is de band razend populair en weet het veel vrouwelijk publiek aan zich te binden.

De populariteit van Take That

Take That was vooral in je jaren negentig van de vorige eeuw erg populair. Hits die de band wist te scoren waren onder andere Relight My Fire, Everything Changes en Back For Good. Take That is vooral populair geworden door Robbie Williams, die ook veel succes wist te behalen met zijn solocarrière.

Inmiddels maakt Robbie Williams geen deel meer uit van de popgroep, net als de James Orange. Laatstgenoemde verliet vorig jaar Take That. Inmiddels bestaat de groep uit drie leden, namelijk Gary Barlow, Mark Owen en Howard Donald.

Kaarten bestellen

Kaarten voor het concert van 7 oktober 2015 kunnen 30 januari 2015 vanaf 09:00 uur (online) worden besteld.

Afbeelding: takethat.com

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.