Popinstituut

Muziekblog – Muziek, Festivals & meer

berlin music week
berlin music week

Populaire festivals Berlijn

| Geen reacties

Berlijn is natuurlijk de culturele hoofdstad van Europa, want er is altijd wel iets te beleven op cultureel vlak. Heb je deze zomer en herfst nog niets te doen, overweeg dan eens om een populair festival in Berlijn te bezoeken dit jaar.

Wij hebben de leukste en populairste festivals van 2014 in Berlijn en de omgeving van de stad voor jou op een rijtje gezet. Leuk om bijvoorbeeld te combineren met een stedentrip.

Dansen op festival Melt

Op ongeveer 2 uur rijden afstand van Berlijn ligt de plaats Gräfenhainichen. Het festival Melt bestaat al sinds 1997 en brengt je in aanraking met de leukste dancemuziek, techno en alternatieve bands. Het festival wordt gehouden van 18 tot en met 20 juli 2014.

Helene Beach Festival 2014 voor liefhebbers van dancemuziek

Van 24 tot en met 27 juli vindt het Helene Beach Festival 2014 plaats aan het meer van Helene. Deze plek ligt op slechts 100 kilometer afstand van Berlijn en is de ideale bestemming voor liefhebbers van dancemuziek. Leuk aan dit festival is dat het prima betaalbaar is. Je betaalt slechts € 69,00 uur voor ruim 3 dagen feest.

Vier feest op SonneMondSterne

Tijdens een bezoek aan Duitsland mag een trip naar het beste festival van Europa niet ontbreken. SonneMondSterne wordt dit jaar voor de 17e keer georganiseerd. Vorig jaar kwamen er ruim 35.000 mensen op dit festival af. Je kunt hier uitstekend kamperen en verder vind je er een goede line-up van populaire artiesten. De mix van verschillende muziekstijlen maken het festival erg populair. Het festival wordt gehouden van 8 tot en met 10 augustus 2014.

Berlin Music Week

Berlijn staat 1 week geheel in het teken van muziek en dat is tijdens de Berlin Music Week. Dit festival wordt gehouden van 3 tot en met 7 september 2014. Het leukste onderdeel van dit evenement is het Berlin Festival dat gehouden wordt op de voormalige luchthaven Tempelhof. Een absolute aanrader om eens mee te maken!

Bezoek een stedentrip naast een bezoek aan een festival

Zoals je ziet, er is genoeg te doen in 2014 in Berlijn. Boek daarom vandaag nog een onvergetelijke trip naar Berlijn en leef je helemaal uit op één van de populairste festivals in en rond de stad Berlijn.

Afbeelding Berlin Music Week

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.