Popinstituut

Muziekblog – Muziek, Festivals & meer

PeGaSus

| Geen reacties

In het nieuwe jaar kunnen we de band PeGaSus gaan beluisteren in België. Op 17 januari 2014 treden ze op in Salle Saint Ursmer in Binche, en op 18 januari 2014 in Magic Mirrors in Brussel.

In het voorprogramma van Hurts in Utrecht
De krullenbollen van PeGaSus stonden in het voorprogramma van Hurts in Utrecht afgelopen november. Daar maakten ze veel indruk. De zanger was uitstekend bij stem en de vrolijke opzwepende muziek bracht de zaal meteen in een goede stemming. Als opwarmertje deden deze jongens het meer dan uitstekend, maar dat is ook niet zo vreemd. PeGaSus is in het thuisland Zwitserland zo populair dat er zelfs fans waren meegereisd naar Utrecht.

Human. Technology
In April 2013 heeft PeGaSus een album uitgebracht met de naam Human. Technology. Een prachtig album waarvan de nummers Sky Line en Rise Up een goede indruk geven waartoe deze jongemannen in staat zijn. Het lijkt erop dat de donkere bril door de zanger speciaal is aangeschaft om te dragen tijdens optredens, net zoals de enorme krullenkapsels die voor ieder optreden speciaal in model worden gebracht. De gymschoenen en de vrolijk huppelende bewegingen van de zanger maken het plaatje helemaal compleet.

Op Tour
PeGaSus is met een tour bezig en gaat in het nieuwe jaar vanuit België naar Oostenrijk om daarna diverse concerten in Duitsland te geven. Ben je geïnteresseerd? Kijk dan eens op de site www.pegasustheband.com en beluister een aantal nummers zodat je weet hoe gezellig zo?n avond kan worden. Momenteel wordt er gewerkt aan een nieuw album met de naam Love & Gunfire, naar verwachting is deze rond Maart 2014 te koop.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.