Popinstituut

Muziekblog – Muziek, Festivals & meer

Parkpop 2015

| Geen reacties

Op 28 juni 2015 vindt het grootste gratis festival van Europa plaats: Parkpop. Dit festival wordt gehouden in het Zuiderpark in Den Haag. Net zoals voorgaande jaren, staan er ook in 2015 weer diverse acts en artiesten op het podium. Het is de verwachting dat bijna 300.000 bezoekers de optredens van verschillende acts komen bewonderen.

Welke artiesten treden er op?
Net zoals elk jaar, staan er op Parkpop 2015 weer een aantal grote acts op het podium. Orange Skyline, Elementary Penguins & Chef Special zijn onder andere de grote namen die optreden op 28 juni 2015. Verder kun je ook genieten van een zomerse band zoals Bongo Botrako. Kortom, er is voldoende muziekaanbod en vertier voor iedereen!

Wat biedt Parkpop nog meer?
Naast veel muziek, is Parkpop vooral ook een gezellig evenement. Er zijn zo’n 100 kramen te vinden waar je veel originele spullen zoals posters en kleding kunt kopen. Parkpop 2015 is dus vooral ook een uitje waarin het draait om gezelligheid, maar wel met een muzikaal tintje.

De bereikbaarheid van Parkpop
De organisatie van Parkpop raadt iedereen aan om met het openbaar vervoer te komen. Vanaf Den Haag Centraal en Den Haag Hollandspoor brengen pendelbussen en trams je naar het festivalterrein. Een retourticket voor de pendelbus of tram kost je slechts 5 euro. Je kunt Parkpop ook met de auto bereiken, maar de parkeerplaatsen zijn beperkt.

Begin je zomervakantie goed en start met een bezoek aan Parkpop 2015!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.