Popinstituut

Muziekblog – Muziek, Festivals & meer

Concert
Concert

Night of the Proms

| Geen reacties

Van 20 november 2014 tot en met 22 november 2014 vindt Night of the Proms 2014 plaats. Het evenement wordt gehouden in Ahoy Rotterdam. Jaarlijks trekt dit evenement duizenden bezoekers en dat zal ook dit jaar niet anders zijn. Onder begeleiding van een symfonisch orkest brengen diverse internationale sterren hun hits ten gehore.

Een groots spektakel met internationale sterren

Ook dit jaar belooft het evenement weer een waar spektakel te worden. Dit heeft alles te maken met de komst van een aantal grote artiesten uit het buitenland. Aan de line-up van dit jaar zijn bijvoorbeeld Nile Rodgers & CHIC en Katie Melua toegevoegd.

De komst van Katie Melua is een bijzondere verrassing. Ze is een zeer getalenteerde zangeres en een van de grootste artiesten uit Groot Brittannië. Samen met diverse andere artiesten, waaronder accordeontalent Ksenija Sidorova, zal ze tijdens de Night of the Proms 2014 een prachtig concert weten te geven.

De kaartverkoop is gestart

De kaartverkoop is al gestart en de prijzen voor tickets varieren tussen de € 34,00 en € 54,00. De aanvangstijd van het evenement is elke avond om 20:00 uur. Als je nog geen kaartje hebt gekocht, is het raadzaam dit zo snel mogelijk te doen. Zeker nu bekend geworden is dat Katie Melua zal optreden, zal de kaartverkoop snel gaan.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.