Popinstituut

Muziekblog – Muziek, Festivals & meer

Musicals in concert

| Geen reacties

Op 15 en 16 november 2014 vindt het allereerste Musicals in concert plaats. Dit evenement wordt gehouden in het Ziggo Dome te Arnhem. Tijdens dit evenement zullen veel bekende musicalartiesten uit de Nederlandse muziek naast elkaar op het podium staan. Er zullen songs uit het gehele musicalrepertoire van diverse musicals gezongen worden. Als je een echte musicalliefhebber bent, zul je dit evenement niet aan je voorbij laten gaan.

Welke musicalartiesten treden er op?

Bekende namen die tijdens Musicals in concert optreden zijn Simone Kleinsma, Freek Bartels, Chantal Jansen en Rene van Kooten. Deze grote sterren uit de musicalwereld zullen individueel en gezamenlijk de beste musicalsongs ten gehore brengen. Een prachtig evenement voor een avondje uit in eigen land!

Wat maakt dit evenement zo bijzonder?

Tijdens Musicals in concert worden songs ten gehore gebracht die de musicals in Nederland enorm populair hebben gemaakt. Bekende musicals die tijdens dit event zeker aan bod zullen komen, zijn bijvoorbeeld Mama Mia, The Lion King, Ciske de Rat, Dirty Dancing en Saturday Night Fever.

De live-band voor dit evenement staat onder leiding van Eric van Tijn, een bekende producer en voormalig jurylid van Idols.

De organisatoren van Musicals in concert

Het evenement wordt georganiseerd door Joop van den Ende Theaterproducties en RTL Live Entertainment in samenwerking met de Ziggo Dome in Amsterdam.

Het evenement begint om 20:00 uur in de avond en de zaal is open vanaf 18:30 uur. De prijzen voor het muziekevenement liggen tussen de 45 en 75 euro. Dit grote muziekevenement is een echte aanrader en is daarom een bezoek meer dan waard. Boek snel je tickets en geniet nog dit aanstaande weekend van een onvergetelijk muzikaal uitstapje in eigen land.

Bron afbeelding: musicals2014.nl

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.