Popinstituut

Muziekblog – Muziek, Festivals & meer

Ladies Of Soul 2015

| 1 reactie

Houd je wel van een soulvol evenement in het nieuwe jaar? Dan zijn de Ladies of Soul vast iets voor jou! Met dit fantastische muziekevenement ben je absoluut verzekerd van een leuk avondje uit.

Wie zijn de Ladies Of Soul?

Ladies Of Soul bestaan uit 5 zangeressen: Trijntje Oosterhuis, Glennis Grace, Berget Lewis, Edsilia Rombley en Candy Dulfer. Afgelopen jaar zorgden deze 5 zangeressen voor een grote verrassing door op Valentijnsdag 2014 voor twee uitverkochte concerten te zorgen.

Als je op zoek bent naar een leuke avond uit vol met soulvolle muziek en stampende beats, dan zul je het bij Ladies Of Soul uitstekend naar je zin hebben. De 5 zangeressen zullen zorgen voor een spetterende show waar jij nog lang van kunt nagenieten.

Wanneer wordt Ladies Of Soul 2015 gehouden?

Het evenement voor dit jaar vindt plaats op 13 en 14 februari 2015 in de Ziggo Dome te Arnhem. Woon je in Belgie? Daar zullen de Ladies Of Soul optreden in de Lotto Arena te Antwerpen. Alle drie de concerten beginnen om 20:00 uur.

Hoeveel kost een avondje Ladies Of Soul?

De prijzen van de tickets liggen tussen de 69 en 99 euro. Bestel daarom snel je tickets voor dit muziekevenement en begin je nieuwe jaar goed. Laat je verrassen door het muziekspektakel van Ladies Of Soul 2015!

Bron afbeelding: ladiesofsoul.nl

Eén reactie

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.