Popinstituut

Muziekblog – Muziek, Festivals & meer

Kingsland 2017
Kingsland 2017

Kingsland 2017 op 5 locaties!

| Geen reacties

Het Kingsland festival bestaat dit jaar 5 jaar en dat is reden voor een extra groot feestje. Kingsland word dit jaar gevierd in Amsterdam, Den Bosch, Groningen, Maastricht en Twente. Het festival breidt dus uit naar Limburg en Overijssel. 

In het totaal komen er zo’n 150 artiesten optreden. Kingsland is het grootste eendaagse dancefestival van Nederland. Kingsland is ontstaan toen de gemeente Amsterdam in 2012 de regels veranderde voor koningsdag. Gratis evenementen mochten niet meer plaats vinden in de binnenstad. Er moest dus gezocht worden naar een betaalbaar alternatief. Hier is het Kingsland zoals we nu kennen uit ontstaan. Verwacht wordt dat er 150.000 bezoekers af zullen komen op Kingsland 2017.

Line-up Kingsland 2017

De line-up is nog niet bekend, deze wordt binnen kort bekend gemaakt. Er worden wel grote namen verwacht, waarvan een aantal ook op meerdere locaties zullen optreden.

Kingsland

Credits: Baber Raja

Tickets

Zeker zijn van een ticket? Registreer je dan alvast voor de zekerheid op de site van Kingsland. Kaartverkoop start op 9 februari om 12 uur ’s middags, dit kan ook via de Kingsland site. Tickets kosten €39,50 en het festival vindt plaats op koningsdag van 12:00 tot 23:00.

En wil je alvast in de sfeer komen? Kijk hieronder de aftermovie van Kingsland 2016.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.