Popinstituut

Muziekblog – Muziek, Festivals & meer

Justin Bieber naar Pinkpop
Justin Bieber naar Pinkpop

Justin Bieber komt naar Pinkpop

| Geen reacties

Er gingen al langer geruchten rond maar de organisatie van Pinkpop heeft het net bevestigd. Justin Bieber komt de eerste dag optreden op Pinkpop.

Martin Garrix

De geruchten begonnen rond te spelen toen bekend werd dat dj Martin Garrix naar Pinkpop zou komen. Pinkpop-baas, Jan Smeets, zegt at zonder Martin Garrix het niet gelukt was om Justin Bieber het podium op te krijgen. Hij zegt tegen 1Limburg dat de twee iets bijzonders gaan neerzetten. Wat het precies is wil hij nog niet bekend maken.

Social media

De reacties op social media zijn wisselend. Sommige fans zijn teleurgesteld omdat ze bang zijn dat Pinkpop nu vol zal staan met gillende tienermeiden. De ander reageert dat hij nog liever naar Donald Trump zou willen luisteren. Andere mensen reageren dat ze het een toffe actie vinden van de organisatie, ze reageren dat de doelgroep hierdoor divers blijft wat volgens hun bij Pinkpop past.

Headliners Pinkpop

Justin Bieber is de derde headliner. Eerder werd al bekend gemaakt dat Green Day en Syste Of A Down naar Pinkpop zouden komen. Naast die grote drie namen komen ook Kings Of Leon en Martin Garrix naar het festival in Landgraaf.

Kaartverkoop Pinkpop 2017

De kaartverkoop voor Pinkpop 2017 start op 11 maart 2017 om 10:00 uur via Ticketmaster. Een dag kaart kost 95,- en een weekendkaart kost €195,- inclussief festivalcamping.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.