Popinstituut

Muziekblog – Muziek, Festivals & meer

Indian Summer Festival

| Geen reacties

Op 14 en 15 juni 2014 wordt in het Noord-Hollandse Broek op Langedijk het festival Indian Summer gevierd. Dit is de 14e editie van het festival dat in 2001 begon. Het festival beschikt over meerdere podia’s verschillend van rock / pop tot dance. In het jaar 2014 is er zelfs een nieuw podium, Comedy Stage.

Het Indian Summer Festival is een meerdaags festival waarbij een camping aanwezig is. Deze camping ligt op loop afstand van het festivalterrein en is voorzien van goede sanitaire voorzieningen. Wanneer je op de camping wilt, overnachten is het goed om te weten dat je per persoon maximaal 12 blikjes van 33 centiliter (licht alcoholische) dranken meegebracht mogen worden in gesealde flesjes of blikjes. Sterke alcoholische dranken mogen niet meegebracht worden. De camping gaat vrijdagavond om 18.00 uur open en sluit op maandag om 12.00 uur. Eerder komen en later weggaan is niet mogelijk.

Er zijn verschillende tickets verkrijgbaar voor het Indian Summer Festival. De dagtickets voor het festival kosten €49- per dag exclusief €4,50 servicekosten. Ook zijn er weekendtickets te koop. Het weekend ticket exclusief camping kost €64,- exclusief €4,50 servicekosten en het weekendticket inclusief camping kost €89,- exclusief €4,50 servicekosten. Een campingticket voor een camper of caravan kost €20,- extra bovenop het weekend inclusief camping ticket.

Een deel van de line-up voor dit festival is al bekend. De line-up ziet er als volgt uit;

De line-up van zaterdag 14 juni:

– Birdy
– Jacqueline Govaert
– Town Of Saints
– Chase & Status DJ Set & Rage
– Novastar
– Chef’special
– Taymir
– Di-Rect
– Tom Odell

De Line-Up van zondag 15 juni:

– Crystal Fighters
– Milow
– De jeugd van tegenwoordig
– Niels Geusebroek
– Jett Rebel
– Parov Stelar Band
– Kensington

Tevens komen er in totaal nog 35 andere artiesten / bands. Deze zijn op dit moment nog niet bekend gemaakt.

Bron foto: Instagram Indiansummerfestival

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.