Popinstituut

Muziekblog – Muziek, Festivals & meer

Het festival van Limburg, Pinkpop 2015!

| Geen reacties

Op 12, 13 en 14 juni 2015 is het weer tijd voor Pinkpop. Dit muziekfestival is een jaarlijks terugkerend evenement en trekt jaarlijks tienduizenden bezoekers naar Landgraaf. Zowel nationale als internationale artiesten treden tijdens dit 3-daagse evenement op. Ben je een groot liefhebber van muziek? Breng dan 1, 2 of 3 dagen door op dit fantastische muziekevenement in Nederland.

Artiesten uit Nederland
Zoals elk jaar treden er ook dit jaar weer artiesten op van Nederlandse bodem. Enkele bekende namen die dit jaar een optreden verzorgen, zijn bijvoorbeeld Anouk, Dotan en De Jeugd Van Tegenwoordig. Natuurlijk wil je deze nationale acts van topklasse niet missen!

Artiesten uit het buitenland
Naast diverse artiesten uit Nederland, kun je op Pinkpop ook optredens beleven van internationale klasse. Zo kun je volop genieten van acts waaronder die van Robbie Williams, Sam Smith, The Script, Pharrel Williams en Avicii. Er is dus genoeg muziek om je naar hartenlust te vermaken op dit festival.

Waar wordt Pinkpop gehouden?
Pinkpop heeft afgelopen jaar regelmatig gewisseld van locatie, maar vandaag de dag heeft Pinkpop zijn plek gevonden in Landgraaf. Het evenement wordt jaarlijks gehouden in de tijd rondom Pinksteren. Inmiddels hebben er al meer dan 500 (!) verschillende artiesten een optreden verzorgd op Pinkpop. Kortom, Pinkpop is een festival dat je niet wilt missen. Kijk voor meer informatie over Pinkpop op www.pinkpop.nl.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.