Popinstituut

Muziekblog – Muziek, Festivals & meer

Festival kleding

| Geen reacties

Ga jij ook zo graag naar festivals? Dan weet je dat je niet de enige bent die graag geniet van een muzikale explosie. Altijd gezellig met zoveel mensen om je heen en niet te vergeten je favoriete bands. Natuurlijk heb je vooraf allang opgezocht hoe laat je favoriete band zal optreden en bij welk podium je moet zijn zodat je ze niet kunt missen. Of je nu gaat voor Blur, Green Day of Imagine Dragons, met zoveel muziek kan je dag niet meer stuk.

Houd het praktisch
Bij een festival hoort een groot stuk plastic, een tent en natuurlijk een rugtas vol met praktische spullen. Iets lekkers om te eten, voldoende contant geld en een stapeltje kleding dat onderling eenvoudig met elkaar te combineren is. Een lange broek, een paar shorts, en als je bang bent dat je het koud krijgt, een legging of een dikke panty. Een shirt met lange mouwen en een shirt met korte mouwen, in geval van nood kan dit zelfs over elkaar gedragen worden.

Trends en blubber
Heel veel festivalgangers nemen een stoere Bestex overall mee. Zo’n ding zit lekker los om je heen en zijn in verschillende modellen te koop. In combinatie met een shirtje ben je dan gelijk leuk aangekleed. Kijk voordat je vertrekt ook altijd even naar de schoenen die je aan heb. Flitsende hakjes zijn bijzonder onpraktisch als het gaat om een blubberig festivalterrein. Een paar oude gympjes die lekker lopen is een veel beter idee.

Stekende zon
Een ander item dat vaak wordt vergeten is zonnebrandcrème. Op een warme zonnige dag in de buitenlucht vol overgave meezingen met je favoriete band is vaak al voldoende om lekker bij te kleuren. Heb je een zongevoelige huid, smeer je dan op tijd goed in met een hoge beschermingsfactor. Voor de zekerheid een zonneklep en een flesje water meenemen is altijd een goed idee.

Bron afbeelding

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.