Popinstituut

Muziekblog – Muziek, Festivals & meer

Eurosonic 2015

| Geen reacties

Van 14 tot en met 17 januari 2015 gaat Eurosonic 2015 weer van start in Groningen. Eurosonic is het het showcase-festival voor Europese bands dat wordt gehouden in de binnenstad van Groningen. Het evenement is elk jaar uitverkocht, zorg daarom dat je er op tijd bij bent met het kopen van een ticket.

Welke artiesten treden er bij dit festival op?

Als je een leuk festival mee wilt maken, is het de moeite waard om naar dit festival toe te komen. Ook in 2015 komen er namelijk weer verschillende kleine en grote namen naar dit festival. Enkele namen die optreden zijn onder andere Júníus Meyvant, Low Roar, Sóley en Vök. Andere artiesten die hier optreden zijn bijvoorbeeld Jett Rebel, Maaike Ouboter en Bade. Voor de volledige line-up kun je een kijkje nemen op de website van Eurosonic.

Waar kun je tickets kopen en hoe duur zijn deze?

De kaartverkoop van Eurosonic 2015 gaat van start op 22 november 2014. De tickets zijn verkrijgbaar via ticketmaster.nl of bij de kassa van De Oosterpoort en Plato in Groningen. Je kunt maximaal 4 kaarten per persoon kopen.

Er zijn verschillende tickets waaruit gekozen kan worden. Zo kun je kiezen voor het zogenaamde woensdagticket Eurosonic van 20 euro, het Eurosonic ticket voor donderdag en vrijdag van 70 euro, het zaterdagticket van 70 euro of een passepartout van 135 euro. Voor elke ticket dat je boekt moeten ook servicekosten betaald worden. Houd daar rekening mee bij het boeken van de tickets!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.