Popinstituut

Muziekblog – Muziek, Festivals & meer

Blauw vak ed sheeran
Blauw vak ed sheeran

Ed Sheeran is back!

| Geen reacties

De Britse singer-songwriter kondigde nieuwjaarsdag aan vrijdag met nieuwe muziek te komen. Veel liet hij echter niet weten. In het filmpje houd hij een blaadje omhoog met daarop “new music coming Friday” We weten niet of het gaat om een nieuw album of alleen een nieuw single. Het is dus afwachten tot vrijdag!

Bekijk het filmpje hier:

Break

Ed Sheeran komt terug na een break van ruim een jaar. Op 13 december 2015 geleden nam Ed Sheeran afscheid van social media. Dat deed hij met dit bericht: Afscheid Ed SheeranHij wilde de wereld zien door zijn eigen ogen en niet door het scherm van zijn telefoon. Na 1 jaar niet actief te zijn geweest op social media, was de zanger een beetje terug toen hij vorige maand zijn profielfoto en omslag foto in een blauw vak.

Update

Het is vrijwel zeker dat Ed Sheeran aankomende vrijdag, 6 januari, met een nieuw album gaat komen. Ed Sheeran heeft via twitter ook al kleine stukjes tekst gedeeld met zijn fans. Het album zal waarschijnlijk “÷”, Divide, gaan heten. Dit komt overeen met zijn andere twee albums + (plus) en x (multiple).

Vrijdag 6 januari om 6 uur, Nederlandse tijd, weten we het zeker.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.