Popinstituut

Muziekblog – Muziek, Festivals & meer

Drake zegt concert af
Drake zegt concert af

Drake zegt weer een concert in Amsterdam af

| Geen reacties

Gisterenavond zou Drake optreden in het Ziggo Dome, maar naar anderhalf uur wachten konden de fans teleurgesteld naar huis. De Canadese zanger was ziek en mocht van zijn dokter niet optreden.

De show zou gisterenavond eigenlijk om negen uur beginnen. Na een tijdje werd het publiek ongeduldig en dat lieten ze duidelijk horen. Op sociale media werd al de hele avond gespeculeerd over waarom de zanger deze keer weer niet zou optreden, op dit moment zou de show gewoon nog door gaan.  Om kwart over tien werd er aangekondigd dat de zanger te ziek was om op te treden en dat daarom het concert definitief niet door ging.

Een woordvoerder van organisator Mojo stond de teleurgestelde en geïrriteerde menigte te woord “Drake had er vanavond graag bij wikken zijn maar hij kan echt niet geven wat jullie willen”.

Dit is de tweede keer dat Drake een concert in Nederland afzegt. De originele show stond op 20 januari gepland, deze on niet door gaan vanwege onvoorziene productionele tegenslagen. Drake had niet genoeg tijd om de show te vernieuwen en goed voor te bereiden. Toen is de show verzet naar 26 januari, maar ook die show werd verplaatst.

Die show is toen verplaatst naar gisteren, 27 maart. De show van gisteren is verplaatst naar woensdag, 29 maart. Mensen met kaartjes voor gisteren kunnen hier naar toe. De show van vanavond gaat wel door volgens Mojo.

Boycot

Fans die helemaal klaar zijn met het afzeggen van Drake hebben geopperd om het concert te boycotten. Op Facebook ontstaan er verschillende evenementen zoals: Boycot Drake evenement en Leeg Ziggo Dome voor Drake evenement.

Photo from: Huffington Post

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.