Popinstituut

Muziekblog – Muziek, Festivals & meer

De Vrienden van Amstel LIVE

| Geen reacties

Wil je dolgraag genieten van een wervelende show met de beste artiesten van Nederland? Dan is de Vrienden van Amstel LIVE zeker een evenement waar jij bij moet zijn. Tijdens dit event treedt de crème de la crème van Nederland op in Ahoy te Rotterdam. Al jarenlang is dit evenement in Nederland een groot succes.

Welke artiesten gaan er optreden?

De volledige line-up van de Vrienden van Amstel LIVE blijft tot de eerste show in Ahoy geheim. Je bent er in elk geval zeker van dat de beste artiesten van Nederlandse bodem tijdens het evenement zullen gaan optreden. Bekende artiesten die eerder hebben opgetreden zijn bijvoorbeeld Ilse de Lange, Racoon, Nick & Simon, Trijntje Oosterhuis, Guus Meeuwis, Golden Earring en Marco Borsato.

Daarmee heb jij de garantie op een heerlijk avondje uit, vol muzikale duetten en hoogtepunten. Uiteraard geniet van je van de allermooiste muziek onder het genot van een Amstel biertje.

Belangrijke gegevens: data en aanvang

Het evenement wordt dit jaar voor de 17e keer georganiseerd en vindt plaats op 22, 23, 24, 25, 26, 28, 29, 30 en 31 januari 2015. De show begint om 20:15 uur en je kunt terecht in de zaal vanaf 18:30 uur. Om ongeveer 23:15 uur is de Vrienden van Amstel LIVE weer afgelopen en kun je terugkeren naar huis.

Bestel je kaarten online

Er zijn al veel kaarten verkocht voor de show, maar er zijn nog enkele arrangementen beschikbaar. Zorg daarom dat je erbij bent en bestel snel je kaarten online voor dit muzikale event in Rotterdam! Leuk om bijvoorbeeld te combineren met een hotelovernachting in Rotterdam. Het belooft namelijk ook dit jaar weer een groot succes te worden.

Bron afbeelding:

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.