Popinstituut

Muziekblog – Muziek, Festivals & meer

De handigste tasjes voor festivals

| Geen reacties

Maak jouw festival-look compleet!

Dames en heren, jongens en meisje: de zomer is weer in aantocht! En dat betekent dat jij en al jouw vrienden de vetste festivals gaan bezoeken natuurlijk. De vraag is of jij al hebt gezocht naar de ideale festival-look. Daarnaast is het ook belangrijk om je af te vragen wat je gaat meenemen en hoe je dat gaat meenemen. Daarom is het wellicht handig om rond te neuzen voor een leuk tasje, want dit kan, ten eerste, jouw trendy outfit accentueren. Ten tweede heb jij de mogelijkheid om jouw belangrijkste spullen bij je te hebben ten alle tijden wanneer jij uit je dak staat te gaan op een leuk feestje.

Lekker handig zo’n clutch!

Als je rondkijkt voor tasjes zal je al gauw een leuke trend zien bij verschillende winkels: de clutch. Dit is een soort schoudertasje die van een klein formaat is, waar je al je benodigdheden in kan stoppen. De reden waarom het een trend is geworden is omdat het erg handig is om te dragen tijdens het uitgaan. Meeste vrouwen bewaren hun portemonnee of telefoon in deze clutches, zodat ze dat niet in hun zakken hoeven te bewaren. Misschien heb je zelf een groep meiden gezien op het damestoilet met zulke tasjes. Meeste vrouwen bewaren hier ook meeste van hun make-up of lippenstift in, dus het tasje kan ook bijna worden gezien als een toilettasje.

Het schoudertasje is ook lekker trendy!

Dit soort handtasjes zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren met allerlei soorten designs. De prijs van de clutches kunnen verschillen van een paar euro tot en met duizenden euro’s voor zo’n handtasje. Dit is afhankelijk van welk merk het handtasje is en welke uitvoering. Er is wel 1 kenmerk aan deze accessoires dat het erg gewild en handig maakt: het is klein en makkelijk draagbaar. Hierdoor hoef jij nooit meer met een loodzware tas rond te lopen. Kortom, waar wacht je nog op!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.