Popinstituut

Muziekblog – Muziek, Festivals & meer

haagse pop week

De Haagse Pop Week 2014

| Geen reacties

Zoals elk jaar wordt ook dit jaar weer de Haase Pop Week georganiseerd. Dit jaar is dat van 17 tot en met 26 oktober 2014. De lokale popmuziek staat in dit festival centraal. Dit jaar wordt het evenement al weer voor de 14e keer georganiseerd. Wanneer je nog niets in deze week gepland hebt, kan het een aanrader zijn om dit muziekfestival te bezoeken.

Nieuw: samenwerking met de stad Delft

Nieuw is dat dit jaar ook de stad Delft bij dit evenement betrokken wordt. Er wordt dit jaar samengewerkt met Muzikantendag On Tour Tour. Er wordt hiervoor een speciale dag georganiseerd en wel op 25 oktober 2014. Zo worden er tijdens deze dag masterclasses gegeven door bijvoorbeeld Leendert Haaksma. Hij is vooral bekend geworden vanwege zijn gitaarwerk bij de Haagse rockzangers Anouk.

Voor ieder wat wils

Dit jaar krijgt ook dancemuziek een plaats op de Haagse Pop Week. Er wordt hiervoor samengewerkt met Feed My Beat. Zo kan er bijvoorbeeld op 23 en 24 oktober door talentvolle DJ’s gedraaid worden in Club 330 Live.

Voor ieder is er wel wat wils te vinden op dit muziekfestival. Zo is er ruime voor diverse akoestische optredens, maar wanneer je liever knetterharde rock wilt horen, ben je bij dit festival op de goede plek. Hier kan bijna alles! Kortom, reden genoeg om de Haagse Pop Week van een bezoek te voorzien!

Afbeelding: 3voor12.vpro.nl

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.