Popinstituut

Muziekblog – Muziek, Festivals & meer

Amsterdam Dance Event 2014

| Geen reacties

Van 15 oktober 2014 tot en met 19 oktober 2014 kleurde de hoofdstad van Nederland weer geel. Er heeft zich namelijk het jaarlijkse Amsterdam Dance Event plaatsgevonden. Dit jaar werd het event alweer voor de 19e keer georganiseerd. Het is het grootste dance-evenement in Nederland. Vorig jaar werd het evenement bezocht door maar liefst 300.000 bezoekers.

Tijdens het vijf dagen durende Amsterdam Dance Event werden er maar liefst 300 evenementen op 85 verschillende locaties georganiseerd. Bovendien vertoonde ruim 2.000 dj’s hun kunsten tijdens het Amsterdam Dance Event.

Een unieke conferentie en de bekendmaking van de DJ Mag Top 100

Het Amsterdam Dance Event kan ook wel gezien worden als de grootste conferentie voor de elektronische muziek. Naast de gevestigde namen die er optreden tijdens dit evenement, zijn er ook elk jaar weer nieuwe namen te vinden op het Amsterdam Dance Event. Het is dan ook de perfecte plek om te netwerken, dus zeker de moeite waard om naar de 20ste editie te gaan in 2015.

Bovendien wordt tijdens dit evenement ook de uitslag van de DJ Mag Top 100 bekend gemaakt. Vorig jaar zaten er maar liefst 5 Nederlanders in de top 10.

Hoeveel kost een ticket om het Amsterdam Dance Event mee te maken?

De prijzen voor een ticket kunnen sterk variëren. Dat heeft alles te maken of je bijvoorbeeld het gehele festival wilt meemaken of slechts een enkele dag of een afsluitend feestje. Als je de 5 dagen op de conferentie en het festival wilt meemaken, moet je al snel rekenen op een prijs tussen de € 300,00 en € 400,00. Voor een dagkaart ben je zo’n € 200,00 kwijt.  Dit waren de prijzen voor Amsterdam Dance Event 2014.

Bron afbeelding: http://www.amsterdam-dance-event.nl

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.