Popinstituut

Muziekblog – Muziek, Festivals & meer

roadburn

Alvast opwarmen voor Roadburn 2014

| Geen reacties

Voor de liefhebbers van het hardere werk is Roadburn al jaren onlosmakelijk verbonden met de hoogste kwaliteit op het gebied van stoner, hard rock en aanverwante muzieksoorten. Het jaarlijkse festival trekt elke editie weer fans van over de hele wereld naar Tilburg toe. Wie erbij wil zijn moet dan ook altijd goed opletten, want de tickets voor het meerdaagse festival zijn doorgaans al binnen enkele uren uitverkocht.

Line-up voor fijnproevers
Die snelle uitverkoop heeft elk jaar weer te maken met de uitstekende programmering. Je kunt gerust zeggen dat alles wat er toe doet op het gebied van stevige muziek wel in Tilburg vertegenwoordigd is. Dat zal tijdens de editie van 2014 niet anders zijn, waarbij er al enkele namen bekend zijn gemaakt. Bezoekers kunnen zich onder meer verheugen op optreden van de Finse bands Mansion en Horse Latitudes, het Amerikaanse Gozu en de black/death metal band Momentum.

In aanloop naar de voorverkoop die nog moet beginnen zullen ongetwijfeld nog meer namen bekend gemaakt gaan worden die ervoor zorgen dat de kaarten straks weer snel verkocht zullen zijn. Daarbij wordt er zoals altijd met veel belangstelling uitgekeken naar de speciale curatoren die voor het festival worden uitgezocht. Hiervoor worden elk jaar weer legendarische namen uit het heavy wereldje uitgezocht.

Voorverkoop en andere informatie
Wie naar Roadburn 2014 wil, zal op 11 oktober achter de computer moeten zitten want dan begint de voorverkoop. Het Tilburgse festival zal volgend jaar gehouden worden van 10 tot en met 13 april. Ticketprijzen zijn op dit moment nog niet bekend. Daarnaast is het ook aan te raden om alvast tijdig op zoek te gaan voor een accommodatie tijdens het festival. De ervaring leert dat de hotels vaak maanden van tevoren al volgeboekt zijn, dus wees er op tijd bij!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.