Popinstituut

Muziekblog – Muziek, Festivals & meer

Thunderdome logo

20 februari 2017
door Redactie
Geen reacties

Thunderdome komt terug!

5 jaar na de laatste editie van Thunderdome is er goed nieuws. 28 oktober wordt in de Jaarbeurs, Utrecht, het 25 jarig bestaan van het festival gevierd.

In de jaren 90 was Thunderdome een fenomeen onder de hardcore liefhebbers. Helaas heeft het festival in de 21e eeuw geen goede naam meer. De laatste editie van Thunderdome is alweer 5 jaar geleden. Er kwamen mensen uit maar liefst 37 verschillende landen omdat ervan uit werd gegaan dat dit de laatste editie van het evenement zou zijn.

Lees verder →

Justin Bieber naar Pinkpop

15 februari 2017
door Redactie
Geen reacties

Justin Bieber komt naar Pinkpop

Er gingen al langer geruchten rond maar de organisatie van Pinkpop heeft het net bevestigd. Justin Bieber komt optreden op Pinkpop. Hij gaat de eerste dag van het festival afsluiten. De geruchten begonnen rond te spelen toen bekend werd dat dj Martin Garrix naar Pinkpop zou komen. Pinkpop-baas, Jan Smeets, zegt at zonder Martin Garrix het niet gelukt was om Justin Bieber het podium op te krijgen. Hij zegt tegen 1Limburg dat de twee iets bijzonders gaan neerzetten. Wat het precies is wil hij nog niet bekend maken.

Lees verder →

John Mayer extra concert

6 februari 2017
door Redactie
Geen reacties

John Mayer geeft een extra concert!

Geen kaartjes kunnen krijgen voor John Mayer. Niet getreurd je hebt nog kans, want John Mayer geeft dinsdag 2 mei een extra concert in de Ziggo Dome. Dit heeft concertorganisator Mojo aangekondigd. Zijn show van 3 mei was vrijdag binnen 20(!) minuten uitverkocht. De extra kaartverkoop staart aankomende vrijdag om 12 uur. De twee shows zijn onderdeel van The Search For Everything World Tour. Dit is de eerste tour sinds 2014 van John Mayer.

Lees verder →

Stromae

30 januari 2017
door Redactie
Geen reacties

Stromae stopt met muziek

Stromae stopt voorlopig met muziek om zich te werken aan zijn eigen modelabel. Dit maakt hij zaterdag bekent in een interview met de Waalse krant Le Soir. Paul van Haver zoals hij echt heet, wil graag met zijn vrouw zich focussen op zijn modeladel: Mosaert, gelijknamig aan zijn muzieklabel. Hij geeft aan dat hij niet weet wat de toekomst brengt en dat hij een boodschap wil uitdragen met zijn kleding.
Lees verder →

Alessia Cara

26 januari 2017
door Redactie
Geen reacties

Alles over: Alessia Cara

Alessia Cara is een dreampop zangeres uit Canada. Ze is heel geliefd om haar catchy nummers waar echte problemen aan het licht worden gebracht. Alessia Cara is niet zoals alle andere zangeressen. Ze gaat regelmatig zonder make-up en naturel haar het podium op en ze is altijd zichzelf. Dit is wat haar zo populair maakt. Lees hier alles over Alessia Cara.
Alessia Cara Know It All

Lees verder →